Τηλέφωνο: 2109851577, Τηλέφωνο: 2111161549
QUALITY CHOICE FOR
LANGUAGE LEARNING
ΜΕΝΟΥ

  Τι λένε για μας

  • Testimonials

   Ντίνα Μελλίσαργου (Εκπαιδευτικός)

   Ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους εμπιστεύομαι την εκμάθηση Αγγλικών και Γαλλικών για τις κόρες μου στον κ. Παπαδημητρίου είναι το γεγονός ότι ο ίδιος προσωπικά παρακολουθεί καθημερινά το εκπαιδευτικό έργο το οποίο γίνεται από άριστους καθηγητές.Ο τρόπος διδασκαλίας είναι σύγχρονος. Το online homework και η ενσωμάτωση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση είναι μια καινοτομία του που έκανε πολύ διασκεδαστικό το “homework” για τα παιδιά μου. Οι διαδραστικοί πίνακες είναι ένα πολύ καλό εργαλείο διδασκαλίας και βοηθάνε στην πλήρη κατανόηση και ευκολία χειρισμού της ξένης γλώσσας.
   Ο ίδιος ο κ. Παπαδημητρίου είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να αφουγκραστεί τις αγωνίες και όλων των ειδών τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από την πλευρά των γονιών, βάζοντας πάντα προτεραιότητα τις σπουδές των παιδιών μας.

  • Testimonials

   Κωνσταντίνα Αποστολοπούλου (Γραφίστρια)

   Το S.P.Language School ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω. Οι διαδραστικές μεθόδοι διδασκαλίας, οι καθηγητές, το φιλικό κλίμα, είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που με έκαναν να αγαπήσω ξανά τα αγγλικά. Παρότι τα δύο χρόνια φοιτησής μου συμπεριλάμβαναν μια εγκυμοσύνη και μία γέννα, πάντα ανυπομονούσα για το επόμενο μάθημα & αποκόμισα πολλά από την όλη εμπειρία. Θα το σύστηνα ανεπιφύλακτα σε μικρούς & μεγάλους, που αναζητούν ουσιαστική αλλά και διασκεδαστική εκμάθηση ξένων γλωσσών.

  • Testimonials

   Κωνσταντίνος Καμπράνης (Manager Motoway S.A.)

   Η εκμάθηση και η προσέγγιση των ξένων γλωσσών αποτελούν επένδυση για το μέλλον των παιδιών μας και τη μετέπειτα επαγγελματική τους αποκατάσταση. Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Παπαδημητρίου τα παιδιά μαθαίνουν την ξένη γλώσσα με βιωματικό τρόπο, βοηθώντας τα έτσι να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και να κατακτήσουν πλήρως τη γλώσσα. 
   Η εξέλιξη και η βελτίωση στην απόδοση της κόρης μας είναι συνεχής, μπορεί εύκολα να μιλά, να γράφει και να κατανοεί τα αγγλικά σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα από την παρακολούθηση των μαθημάτων στο φροντιστήριο. Θεωρώ πως κάναμε την καλύτερη επιλογή για το παιδί μας, ακολουθήσαμε το ένστικτό μας και εμπιστευτήκαμε τον κ. Παπαδημητρίου και τους συνεργάτες του. Εξαιρετική δουλειά και πολύ μεράκι!

    

  • Testimonials

   Αντώνης Φράγκος (Στρατιωτικός)

   Και τα δύο μας παιδιά, σπουδαστές στο κέντρο ξένων γλωσσών Παπαδημητρίου, έρχονται με χαμόγελο στο μάθημα χωρίς άγχος και δικαιολογίες για να χάσουν κάποιο μάθημα. Η μέθοδος του μαθήματος είναι εναρμονισμένη με τα πρότυπα της σύγχρονης οικογένειας με δύσκολα ωράρια και λιγοστό ελεύθερο χρόνο, μιας και η περισσότερη δουλειά γίνεται μέσα στην τάξη. Υπάρχει οικογενειακό κλίμα με πολύ σεβαστή, ζεστή και άμεση επικοινωνία. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με το μάθημα μέσα στην τάξη. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι χαίρομαι γιατί το φροντιστήριο το διάλεξαν οι κόρες μου και επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά πως τα παιδιά μέσα από τα μάτια τους βλέπουν καλύτερα από τους μεγάλους.

  • Testimonials

   Λαμπρινή Λάμπρου (αστυνομικός)

   Ήρθαμε στο S.PLanguage School μετά από τέσσερα χρόνια ιδιαίτερης διδασκαλίας Αγγλικών και διανύοντας μια περίοδο άρνησης και εμπάθειας της κόρης μου για το συγκεκριμένο  μάθημα, ξεκινώντας με δική της πρωτοβουλία και δεύτερη γλώσσα, τα  Γερμανικά.
   Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και χάρη στον τρόπο προσέγγισης του παιδιού, με το ζεστό και οικείο περιβάλλον, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, τις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας με ενεργή συμμετοχή του μαθητή στη γνωστική διαδικασία, του δώσανε κίνητρα για αύξηση του ενδιαφέροντος αλλά και την ευκαιρία να δει διαφορετικά και ν' αγαπήσει τόσο το μάθημα των Αγγλικών όσο και των Γερμανικών. 

  • Testimonials

   Θεανώ Καρανδρίκα (Τραπεζικός Υπάλληλος)

   Σύγχρονη εκπαίδευση που εμπνέει εμπιστοσύνη στον γονέα. Οι θετικές απόψεις του κόσμου και η φήμη που έχει αποκτήσει στην περιοχή μας, καθώς και τα αποτελέσματα των παιδιών στις εξετάσεις, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην επιλογή της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης για την κόρη μου. Γίνεται αποτελεσματική δουλειά με αποτέλεσμα ο μαθητής να μαθαίνει στην τάξη και ο γονέας να μη χρειάζεται να “διαβάσει” επιπλέον το παιδί στο σπίτι. Η μάθηση μετατρέπεται σε διασκέδαση μέσα από σύγχρονους τρόπους και μεθόδους εξάσκησης όπως projects, role plays, karaoke & παρουσιάσεις στα Αγγλικά.