Τηλέφωνο: 2109851577, Τηλέφωνο: 2111161549
QUALITY CHOICE FOR
LANGUAGE LEARNING
ΜΕΝΟΥ

  Τι λένε για μας

  • Testimonials

   Μαίρη Τρύφων (Προϊσταμένη 9ου νηπιαγωγείου Π. Φαλήρου)

   Εκ πρώτης όψεως ένα μικρό , συνοικιακό φροντιστήριο. Μέχρι να μπεις μέσα και να βιώσεις το καλό εργασιακό κλίμα, την οικογενειακή ατμόσφαιρα που συνδυάζεται άψογα με επαγγελματισμό, πρωτοπόρες σκέψεις, μοντέρνα παιδαγωγική προσέγγιση. They think "out of the box" and I like it!!

  • Testimonials

   Αλεξία Καρδαχάκη -Δικηγόρος, Υποψήφια Διδάκτωρ, Πανεπιστήμιο Amsterdam

   Έμαθα Αγγλικά στο Papademetriou L.S. και ήταν πραγματικά μοναδική εμπειρία (FCE, Cambridge Proficiency, IELTS). Ο κύριος Παπαδημητρίου και η ομάδα του γνώριζαν πάντοτε πως να ενθαρρύνουν και να εμπνέουν όλους τους μαθητές. Προσωπικό ενδιαφέρον, πολύ υψηλή ποιότητα σπουδών και σύγχρονη προσέγγιση ήταν μερικά από τα στοιχεία που έκαναν το μάθημα παραγωγικό και παράληλλα διασκεδαστικό.

  • Testimonials

   Judy Boyle (M.ed Harvard University, Dip RSA, author, trainer)

   Όντας γονέας, ήθελα πάντα τα παιδιά μου να περιστοιχίζονται από δασκάλους και καθηγητές που αγαπούν τη δουλειά τους. Άνθρωποι που ξυπνώντας το πρωί αισθάνονται χαρά και ενθουσιασμό επειδή... πάνε για δουλειά! Ο ενθουσιασμός είναι μεταδοτικός και μέσα στους τέσσερις τοίχους μιας τάξης, αν αναμείξετε τον ενθουσιασμό με την αγάπη για ένα μάθημα, κάτι μαγικό γεννιέται και μεταφέρεται από τον δάσκαλο στο μαθητή. Αυτή τη μαγεία βρίσκω διάχυτη σε αυτό το σχολείο.

   Ήταν πριν από 12 χρόνια, το 2004 –τη χρονιά των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα– όταν πέρασα για πρώτη φορά το κατώφλι του κέντρου ξένων γλωσσών Παπαδημητρίου. Ακόμη και σήμερα, η εντύπωση που μου έκανε είναι μια ξεκάθαρη ανάμνηση. Η γνωριμία με καθέναν από τους δασκάλους ήταν εξαιρετική. Όλοι και όλες ήταν ευγενικοί, δημιουργικοί, αφοσιωμένοι και με κοινό στόχο. Οι τοίχοι ήταν γεμάτοι με δημιουργικές γραπτές εργασίες σπουδαστών όλων των επιπέδων, που προσέλκυαν το ενδιαφέρον και το θαυμασμό! Ως συνάδελφος δασκάλα, είναι υπέροχο συναίσθημα να βλέπεις τους μαθητές να εκφράζονται με δυναμισμό, αυτοπεποίθηση και τόσο αποτελεσματικά σε μια άλλη από τη μητρική τους γλώσσα. Με την καθοδήγηση και υποστήριξη των δασκάλων τους, οι μικροί μαθητές είχαν ξεκινήσει να “κατακτούν” τη γλώσσα, να την κάνουν δική τους! Η ομάδα εκπαιδευτικών του Σταμάτη έκαναν και κάνουν κάτι καλά... πολύ καλά, και αυτό είναι αντιληπτό με πολλούς τρόπους. Όμως, είναι και κάτι άλλο που πάντα παρατηρούσα στη δουλειά του Σταμάτη και των συνεργατών του. Ότι διδάσκει για το μέλλον. Ας μην γελιόμαστε, τα επαγγέλματα με τα οποία θα απασχολούνται τα παιδιά μας πιθανόν να μην υπάρχουν ακόμη. Το μόνο που μπορούμε, ως γονείς και εκπαιδευτικοί, να κάνουμε, είναι να ελπίζουμε πως οι δεξιότητες και γνώσεις με τα οποία προσπαθούμε να τα εφοδιάσουμε θα τους φανούν χρήσιμα τόσο στο εγγύς όσο και στο μακρινό και απρόβλεπτο μέλλον. Για αυτό το λόγο τρέφω τόσο σεβασμό στον ίδιο το Σταμάτη αλλά και στην ποιότητα της δουλειάς που γίνεται στο σχολείο του.

   Ο στόχος της εκμάθησης της γλώσσας δεν επιτυγχάνεται αποκλειστικά από την επιτυχία σε κάποια εξέταση αλλά από το κατά πόσο οι μαθητές, οι μελλοντικοί πολίτες του κόσμου, θα είναι σε θέση να συνεισφέρουν στο μέλλον όποιας κοινωνίας αποτελέσουν μέλη και να συμμετέχουν σε αυτήν την κοινωνία με αξιοπρέπεια, αυτοπεποίθηση και καλοσύνη. Μπράβο!

  • Testimonials

   Μαργαρίτα Μουστάκη (Νηπιαγωγός)

   H συνεργασία μας με το φροντιστήριο Παπαδημητρίου έχει ξεκινήσει εδώ  χρόνια και νομίζω θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα.Τα δύο μεγάλα παιδιά μου ξεκίνησαν και ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους εδώ, και τώρα που ήρθε η σειρά της μικρής να ξεκινήσει ξένες γλώσσες, δε χρειάστηκε πολύ σκέψη! Είναι τόσο φιλική η ατμόσφαιρα,τόσο οικογενειακό το περιβάλλον,που νιώθουμε σα να είμαστε σπίτι μας! Δεν αρκεί βέβαια μόνο αυτό. Οι ολοένα και πιο πρωτοποριακές μέθοδοι διαδασκαλίας σε πλήρη αρμονία με την υπεύθυνη αντιμετώπιση του κάθε μαθητή ξεχωριστά,είναι για μένα η καλύτερη εγγύηση! Όσο για τα τμήματα ενηλίκων? Το σίγουρο είναι ότι τα Αγγλικά μου χρειάζονται βελτίωση, οπότε... Να με περιμένετε!!!!

  • Testimonials

   Σκουφίτσα Κωνσταντίνα (Εκπαιδευτικός)

   Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Παπαδημητρίου τα παιδιά προσεγγίζουν και μαθαίνουν την ξένη γλώσσα με τρόπο βιωματικό. Συμμέτέχουν ενεργά στη μαθησιακή διαδικασία. Μιλούν τη γλώσσα καθ’όλη τη διάρκεια του μαθήματος,παίρνουν μέρος σε συζητήσεις, σχεδιάζουν και παρουσιάζουν σχέδια εργασίας, επικοινωνούν, παίζουν και όλα αυτά στη γλώσσα που μαθαίνουν.Η συνεχής χρήση της ξένης γλώσσας μέσα στο Κέντρο, η θετική ενίσχυση και καθοδήγηση από τους εκπαιδευτικούς και όχι η στείρα επανάληψη και απομνημόνευση λέξεων και γραμματικών φαινομένων οδηγούν τους μαθητές στην κατάκτηση της καινούριας γνώσης μέσα από αλληλεπίδραση και στοχευμένες ενέργειες.
  • Testimonials

   Θανάσης και Μίνα Δερβίση (Asst General Manager Corporate Banking /Eurobank)

   Πριν από 8 χρόνια, ως νέοι γονείς, προβληματιστήκαμε αρκετά ως προς το ποιο σχολείο θα εμπιστευτούμε για να επενδύσουμε στην ξενόγλωσση εκπαίδευση των παιδιών μας, του Χρήστου και της Παναγιώτας.
   Θέτοντας αυστηρά κριτήρια, κάνοντας σοβαρή έρευνα και εμπιστευόμενοι και τη διαίσθησή μας καταλήξαμε τελικά στο SP LANGUAGE SCHOOL.
   Πλέον αισθανόμαστε απόλυτα δικαιωμένοι για την επιλογή μας καθώς τα παιδιά μας χαίρονται πραγματικά το μάθημα,  και εκτός από Αγγλικά  ήδη μαθαίνουν  και δεύτερη γλώσσα και μάλιστα με άριστες επιδόσεις.
   Το αγαπημένο μας σχολείο συνεχίζει να ξεχωρίζει :Για την ποιότητα της Διεύθυνσης, των καθηγητών και του προσωπικού,την εμπειρία, τις γνώσεις και τη μεταδοτικότητα των καθηγητών, τις σύγχρονες επικοινωνιακές μεθόδους διδασκαλίας,τις υψηλές επιδόσεις και τις επιτυχίες στις εξετάσεις γλωσσομάθειας και οπωσδήποτε για την καλή σχέση ποιότητας – διδάκτρων

   Σας ευχαριστούμε πραγματικά που δικαιώνετε τις προσδοκίες μας.