Τηλέφωνο: 2109851577, Τηλέφωνο: 2111161549
QUALITY CHOICE FOR
LANGUAGE LEARNING
ΜΕΝΟΥ

  Καθηγητές & Συνεργάτες του Σχολείου μας

  • Eleni (CELTA / Cambridge) είναι coordinator των επιπέδων Pre-Intermediate & Intermediate.
   Είναι επίσης υπεύθυνη του WRITING BLOG του σχολείου μας Language Connection for Fresh Authors.
   H Ελένη διδάσκει μαθητές όλων των ηλικιών για περισσότερα σπο 20 χρόνια.
   Η πολύχρονη διδακτική εμπειρία, η αγάπη της για τα παιδιά και το πάθος της για τη τεχνολογία στην εκπαίδευση (αλλά και τα tranformations!) είναι κάποια απο τα στοιχεία της που όλοι εκτιμούμε.
   Μέλος του Tesol Greece και του Cambridge ET

  • Η Xenia είναι κάτοχος ΒΑ απο το Αμερικανικό κολλέγιο και είναι απο τους εμπειρότερους και πολυτιμότερους συνεργάτες του σχολείου μας.
   Για περισσότερα απο 15 χρόνια έχει αναλάβει με μεγάλη επιτυχία τη διδασκαλία των μικρών μας μαθητών (PR1, PR2 & Elementary Level groups). 


   Είναι ιδιαίτερα αγαπητή στους μαθητές της και στους συναδέλφους καθηγητές και τη διακρίνουν η μεθοδικότητα και η υπομονή.

  • Η Stella (BA,MA) γεννήθηκε στον Πειραιά αλλά μεγάλωσε στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας. Έχει ολοκληρώσει το Bachelor of Arts στην Αγγλική Γλώσσα και το Master of Arts στην εφαρμοσμένη Γλωσσολογία στο Πανεπιστήμιο του Greenwich. Στο σχολείο μας διδάσκει Young Learners, Intermediate και Exam Classes. Έχει ασχοληθεί με την διδασκαλία της αγγλικής ως δεύτερης γλώσσας για περισσότερα από 20 χρόνια, ως επί το πλείστον καθηγήτρια  και διευθύντρια  προγραμμάτων ESL. Είναι ένας ενεργητικός και επικεντρωμένος στο στόχο εκπαιδευτικός που βελτιώνει συνεχώς τα πρότυπα διδασκαλίας μέσω της αποτελεσματικής εφαρμογής σύγχρονων μεθόδων που βασίζονται στην έρευνα. Γνωρίζει τις δεξιότητες που αφορούν στην ενσωμάτωση της τεχνολογίας στην τάξη του 21ου αιώνα και την ευεργετική διδασκαλία των τεσσάρων γλωσσικών δεξιοτήτων RWSL Αυτό που αγαπά περισσότερο είναι να εργάζεται  με τους μαθητές και να υποστηρίζει την μάθησή τους βοηθώντας τους να επιδείξουν τα ταλέντα τους.

  • Ο Nassos έχει μεγάλη εμπειρία ως καθηγητής Αγγλικής και στο σχολείο μας διδάσκει exam classes και business english. Με σπουδές στη μεθοδολογία της διδασκαλίας της Αγγλικής στο Πανεπιστήμιο του Exeter, διδάσκει για περισσότερο από 25 χρόνια σε τμήματα εξετάσεων πιστοποίησης γλωσσομάθειας. Έχει επίσης πολύχρονη εμπειρία στην ξενόγλωσση εκπαίδευση στελεχών γνωστών εταιρειών και τραπεζών (Business English), όπως και στελεχών του Υπουργείου Παιδείας. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με το θέατρο και τον κινηματογράφο (έχει εξειδίκευση σε teaching through Drama & Puppet Theatre, και έχει συνδιοργανώσει το φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους 2004 στο Norwich), και ταξιδεύει στον κόσμο (43 χώρες, και συνεχίζει απτόητος). 

  • Η Vasiliki (ΒΑ/CELTA, Cambridge) είναι απόφοιτητη του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η Vasiliki έχει διδάξει ως student-teacher δίπλα σε επαγγελματίες του χώρου και μέντορες, οι οποίοι έθεσαν από νωρίς τις σωστές κατευθυντήριες γραμμές και βάσεις στον τρόπο που αντιμετωπίζει την εκπαιδευτική διαδικασία. Επείδη όμως η εμπειρία από μόνης της δεν είναι αρκετή, δεν παραλέιπει να επιμορφώνεται πάνω σε θέματα που την αφορούν μέσω σεμιναρίων όπως τα εξής:Content and Language Integrated Learning(CLIL), Writing Skills for A1-C2 Level, Neurobiology of Learning. H Vasiliki έχει επίσης διδάξει σε Summer School στην Αγγλία.

   Στο σχολείο μας διδάσκει Young Learners, και μακροπρόθεσμός της στόχος είναι όχι απλώς να διδάσκει τους νέους αλλά κάτι παραπάνω από αυτό, να τους εμπνέει.

  • Η Dora (BA) είναι απόφοιτη Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας απο το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι ενθουσιώδης, δημιουργική και ενδιαφέρεται για την πολύπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των μαθητών της.

   Έχει διδακτική εμπειρία με μαθητές όλων των ηλικιών και επιπέδων και στο σχολείο μας διδάσκει Intermediate και Upper Intermediate Levels. Πρωταρχικός της στόχος είναι η διαρκής επιμόρφωση και κατάρτισή της. Έχει ήδη ξεκινήσει την Μεταπτυχιακή της εκπαίδευση στην Διδακτική της Αγγλικής ως Ξένης/Διεθνούς Γλώσσας στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) και έχει παρακολουθήσει, μεταξύ άλλων, σεμινάρια για την διαχείριση της σχολικής τάξης και την συναισθηματική νοημοσύνη.