Τηλέφωνο: 2109851577, Τηλέφωνο: 2111161549
QUALITY CHOICE FOR
LANGUAGE LEARNING
ΜΕΝΟΥ

  Καθηγητές & Συνεργάτες του Σχολείου μας

  • Η Effie διδάσκει ισπανικά στο σχολείο μας, με πολυετή εμπειρία σε παιδιά και ενήλικες.

   Είναι κάτοχος του διπλώματος Diploma de español como lengua extranjera (Nivel C2), Instituto Cervantes και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια επιμόρφωσης καθηγητών, καθώς και τμήματα συγκριτικής γραμματικής - Ισπανικά και Ελληνικά αλλά και μαθήματα μετάφρασης ισπανικής ποίησης και λογοτεχνίας με τον πρεσβευτή του ελληνισμού, καθηγητή και συγγραφέα Pedro Olalla (Instituto Cervantes). Έχει ζήσει στο Μεξικό και έχει κάνει μαθήματα Ιστορίας του Μεξικού στο κρατικό πανεπιστήμιο Universidad Autónoma Benito Juarez de Oaxaca.

   Εκτός από τα ισπανικά, αγαπά τη φωτογραφία και την κιθάρα της και έχει κάνει μονοετή κύκλο σπουδών Ιστορίας της Τέχνης στο ωδείο Φίλιππος Νάκας.

   Όταν δεν εργάζεται ως καθηγήτρια κάνει συνοδείες σε group και διερμηνεία ξεναγού σε Ισπανία, Μεξικό, Κούβα

  • Η Sarah είναι υπεύθυνη επικοινωνίας του σχολείου μας και  coordinator των Τμημάτων Γερμανικής γλώσσας.
   Διδάσκει Γερμανικά και είναι κάτοχος του Διπλώματος ¨GROSSES DEUTSCHES ¨ με βαθμό ¨Λίαν Καλώς¨.Έχει κάνει σπουδές στη Μεθοδολογία και Διδακτική της γερμανικής γλώσσας (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσ/νίκης, Goethe Institut).Έχει μακρόχρονη διδακτική εμπειρία και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με θέμα: " Έκπαίδευση και ψυχολογία", "Παράγοντες που συνεργούν στη σχολική μάθηση", "Εναλλακτικές μέθοδοι αξιολόγησης", "Δυσλεξία και μαθησιακές δυσκολίες", κ.ά.
   Έζησε στη Κολωνία και αγαπά ιδιαίτερα τη γερμανική λογοτεχνία και το θέατρο. 

  • Ο Stamatis έχει πλούσια διδακτική εμπειρία καθώς ασχολείται με τη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας περισσότερο απο 25 χρόνια.Μετά τις αρχικές σπουδές στη μεθοδολογία στο Bournemouth και στο Kent (Hilderstone College), ολοκληρώνει με άριστα το RSA/UCLES (πτυχίο μεθοδολογίας) στο Anglia Ruskin University στο Cambridge. Επίσης ειναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (Dip/Ed Man) με ειδίκευση στη διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων.(Credit B.Diploma to MSc in TESOL/Aston University
   Στην Ελλάδα εργάζεται ως υπεύθυνος τμημάτων εξετάσεων σε ιδιωτικά ινστιτούτα ξένων γλωσσών.  Το 1997 ιδρύει το πρώτο PAPADEMETRIOU SCHOOL στο Π. Φάληρο. Ο παιδαγωγικός άξονας που ακολουθεί είναι αυτός της συμμετοχικής και βιωματικής εκμάθησης. Σχεδιάζει και αξιολογεί εκπαιδευτικό υλικό, οργανώνει σεμινάρια για τη βελτίωση των εκπαιδευτικών δεξιοτήτων όλων των συνεργατών του κέντρου και διδάσκει στα τμήματα εξετάσεων και στα τμήματα ενηλίκων. Εργάστηκε ως επικεφαλής του ξενόγλωσσου τμήματος του εκπαιδευτηρίου 'ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ' (2013-2016) Ο Σταμάτης είναι επικεφαλής του FL Dept στο Ιδιωτικό Σχολείο 'ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ' στη Βούλα (mikrodiotiko.gr) Είναι επίσης ιδρυτικό μέλος του H.E.C., επίσημο εξεταστικό κέντρο του πανεπιστημίου του Cambridge, και μέλος του TESOL Greece. Αυτή την περίοδο ολοκληρώνει το Masters στο Εducational Leadership με το Πανεπιστήμιο του Roehampton, UK (stamatis.papademetriou@roehampton-online.ac.uk) με ερευνητικό πεδίο το CLIL. 

  • Eleni (CELTA / Cambridge) είναι coordinator των επιπέδων Pre-Intermediate & Intermediate.
   Είναι επίσης υπεύθυνη του WRITING BLOG του σχολείου μας Language Connection for Fresh Authors.
   H Ελένη διδάσκει μαθητές όλων των ηλικιών για περισσότερα σπο 20 χρόνια.
   Η πολύχρονη διδακτική εμπειρία, η αγάπη της για τα παιδιά και το πάθος της για τη τεχνολογία στην εκπαίδευση (αλλά και τα tranformations!) είναι κάποια απο τα στοιχεία της που όλοι εκτιμούμε.
   Μέλος του Tesol Greece και του Cambridge ET

  • Η Philie (BA) είναι Young Learners Coordinator στο σχολείο μας. Αποφοίτησε από το τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανeπιστημίου Θεσσαλινίκης.
   Συνέχισε να ενημερώνεται και να διευρύνει τις γνώσεις της στον τομέα της εκπαίδευσης παρακολουθώντας επιμορφωτικά σεμινάρια, ημερίδες και συνέδρια με θέματα σχετικά με την παιδαγωγική ψυχολογία, τη διαχείριση της σχολικής τάξης ,τη χρήση νέων τεχνολογιών καθώς και τις μαθησιακές δυσκολίες.
   Ασχολείται ενεργά με τη διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας σε παιδιά και ενήλικες τα τελευταία 10 χρόνια.
   Στο σχολείο μας διδάσκει τμήματα Young Learners, Intermediate και Upper Intermediate. 

  • Η Xenia είναι κάτοχος ΒΑ απο το Αμερικανικό κολλέγιο και είναι απο τους εμπειρότερους και πολυτιμότερους συνεργάτες του σχολείου μας.
   Τα τελευταία 14 χρόνια έχει αναλάβει με μεγάλη επιτυχία τη διδασκαλία των μικρών μας μαθητών (PR1, PR2 & Elementary Level groups).


   Είναι ιδιαίτερα αγαπητή στους μαθητές της και στους συναδέλφους καθηγητές και τη διακρίνουν η μεθοδικότητα και η υπομονή.