Τηλέφωνο: 2109851577, Τηλέφωνο: 2111161549
QUALITY CHOICE FOR
LANGUAGE LEARNING
ΜΕΝΟΥ

  Καθηγητές & Συνεργάτες του Σχολείου μας

  • Η Mary (Office Manager) είναι υπεύθυνη για τις διοικητικές λειτουργίες του σχολείου και επικοινωνίας με μαθητές και γονείς. Ενημερώνει γονείς και μαθητές για assignments, υποστηρίζει τους εκπαιδευτικούς του κέντρου μας και φροντίζει για την γενικότερη εύρυθμη λειτουργία του σχολείου μας.

   Η Mary είναι η καρδιά του σχολείου μας και την χαρακτηρίζουν η υπευθυνότητα, η ευγένεια, η θετική ενέργεια και η αγάπη της για τα παιδιά.  

  • Η Matina (BA,MA) διδάσκει Γαλλικά και είναι η coordinator των τμημάτων της Γαλλικής Γλώσσας.

   Είναι πτυχιούχος Γαλλικής Γλώσσας και φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιστορία του Γαλλικού πολιτισμού. (les voyageurs Francais en grece)  Έχει παρακολουθήσει πρόγραμμα διδακτικής γλωσσών απο το PROFILE (εγκεκριμένο κέντρο του Cambridge ESOL) και έχει λάβει μέρος σε πολλά workshops για τις ψυχοπαιδαγωγικές προσεγγίσεις στη τάξη.

   Η Mατίνα είναι εξετάστρια και διορθώτρια για όλες τις εξετάσεις του Γαλλικού Ινστιτούτου και εντάχθηκε στο δυναμικό του σχολείου μας το 2009.

  • Η Sarah είναι υπεύθυνη επικοινωνίας του σχολείου μας και  coordinator των Τμημάτων Γερμανικής γλώσσας.
   Διδάσκει Γερμανικά και είναι κάτοχος του Διπλώματος ¨GROSSES DEUTSCHES ¨ με βαθμό ¨Λίαν Καλώς¨.Έχει κάνει σπουδές στη Μεθοδολογία και Διδακτική της γερμανικής γλώσσας (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσ/νίκης, Goethe Institut).Έχει μακρόχρονη διδακτική εμπειρία και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με θέμα: " Έκπαίδευση και ψυχολογία", "Παράγοντες που συνεργούν στη σχολική μάθηση", "Εναλλακτικές μέθοδοι αξιολόγησης", "Δυσλεξία και μαθησιακές δυσκολίες", κ.ά.
   Έζησε στη Κολωνία και αγαπά ιδιαίτερα τη γερμανική λογοτεχνία και το θέατρο. 

  • Η Effie διδάσκει ισπανικά στο σχολείο μας, με πολυετή εμπειρία σε παιδιά και ενήλικες. Είναι κάτοχος του διπλώματος Diploma de español como lengua extranjera (Nivel C2), Instituto Cervantes και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια επιμόρφωσης καθηγητών, καθώς και τμήματα συγκριτικής γραμματικής - Ισπανικά και Ελληνικά αλλά και μαθήματα μετάφρασης ισπανικής ποίησης και λογοτεχνίας με τον πρεσβευτή του ελληνισμού, καθηγητή και συγγραφέα Pedro Olalla (Instituto Cervantes). Έχει ζήσει στο Μεξικό και έχει κάνει μαθήματα Ιστορίας του Μεξικού στο κρατικό πανεπιστήμιο Universidad Autónoma Benito Juarez de Oaxaca.

   Εκτός από τα ισπανικά, αγαπά τη φωτογραφία και την κιθάρα της και έχει κάνει μονοετή κύκλο σπουδών Ιστορίας της Τέχνης στο ωδείο Φίλιππος Νάκας. Όταν δεν εργάζεται ως καθηγήτρια κάνει συνοδείες σε group και διερμηνεία ξεναγού σε Ισπανία, Μεξικό, Κούβα

  • Η Philie (BA) είναι Young Learners Coordinator στο σχολείο μας. Αποφοίτησε από το τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανeπιστημίου Θεσσαλινίκης.
   Συνέχισε να ενημερώνεται και να διευρύνει τις γνώσεις της στον τομέα της εκπαίδευσης παρακολουθώντας επιμορφωτικά σεμινάρια, ημερίδες και συνέδρια με θέματα σχετικά με την παιδαγωγική ψυχολογία, τη διαχείριση της σχολικής τάξης ,τη χρήση νέων τεχνολογιών καθώς και τις μαθησιακές δυσκολίες.
   Ασχολείται ενεργά με τη διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας σε παιδιά και ενήλικες τα τελευταία 10 χρόνια.
   Στο σχολείο μας διδάσκει τμήματα Young Learners, Intermediate και Upper Intermediate. 

  • Ο Stamatis (MA Ed, University of Roehampton) έχει πλούσια διδακτική εμπειρία καθώς ασχολείται με τη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας περισσότερο απο 25 χρόνια.Μετά τις αρχικές σπουδές στη μεθοδολογία στο Bournemouth και στο Kent (Hilderstone College), ολοκληρώνει με άριστα το RSA/UCLES (πτυχίο μεθοδολογίας) στο Anglia Ruskin University στο Cambridge. Επίσης ειναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (Dip/Ed Man) με ειδίκευση στη διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων.(Credit B.Diploma to MSc in TESOL/Aston University) Έχει ολοκληρώσει το Masters στο Εducational Leadership με το Πανεπιστήμιο του Roehampton, UK, με ερευνητικό πεδίο το CLIL.
   Στην Ελλάδα εργάζεται ως υπεύθυνος τμημάτων εξετάσεων σε ιδιωτικά ινστιτούτα ξένων γλωσσών.  Το 1997 ιδρύει το PAPADEMETRIOU SCHOOL στο Π. Φάληρο. Ο παιδαγωγικός άξονας που ακολουθεί είναι αυτός της συμμετοχικής και βιωματικής εκμάθησης. Σχεδιάζει και αξιολογεί εκπαιδευτικό υλικό, οργανώνει σεμινάρια για τη βελτίωση των εκπαιδευτικών δεξιοτήτων όλων των συνεργατών του κέντρου και διδάσκει στα τμήματα εξετάσεων και στα τμήματα ενηλίκων. Εργάστηκε ως επικεφαλής του ξενόγλωσσου τμήματος του εκπαιδευτηρίου 'ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ' (2013-2016) Έχει διδάξει στο BSC / King's College στο Λονδίνο σε Summer School. Ο Σταμάτης είναι επικεφαλής του FL Dept στο Ιδιωτικό Σχολείο 'ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ' στη Βούλα (mikrodiotiko.gr) Είναι επίσης ιδρυτικό μέλος του H.E.C., επίσημο εξεταστικό κέντρο του πανεπιστημίου του Cambridge, και μέλος του TESOL Greece. 
   Projects / Professional Presentations / Publications :
   *Primary CLIL in Action (Rethinking Language Diversity and Education / University of the Aegean) 
   *Case Study in differentiated approach in teaching Science through CLIL (Αγγελάρα, Αντωνίου, Παπαδημητρίου, Μπελίτσου)
   *CLIL and CBI: Teachers' perspectives / research project (Papademetriou/The University of Roehampton)