Τηλέφωνο: 2109851577, Τηλέφωνο: 2111161549
QUALITY CHOICE FOR
LANGUAGE LEARNING
ΜΕΝΟΥ

  Καθηγητές & Συνεργάτες του Σχολείου μας

  • Η Sarah είναι υπεύθυνη επικοινωνίας του σχολείου μας και  coordinator των Τμημάτων Γερμανικής γλώσσας.
   Διδάσκει Γερμανικά και είναι κάτοχος του Διπλώματος ¨GROSSES DEUTSCHES ¨ με βαθμό ¨Λίαν Καλώς¨.Έχει κάνει σπουδές στη Μεθοδολογία και Διδακτική της γερμανικής γλώσσας (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσ/νίκης, Goethe Institut).Έχει μακρόχρονη διδακτική εμπειρία και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με θέμα: " Έκπαίδευση και ψυχολογία", "Παράγοντες που συνεργούν στη σχολική μάθηση", "Εναλλακτικές μέθοδοι αξιολόγησης", "Δυσλεξία και μαθησιακές δυσκολίες", κ.ά.
   Έζησε στη Κολωνία και αγαπά ιδιαίτερα τη γερμανική λογοτεχνία και το θέατρο. 

  • Η Stella γεννήθηκε στον Πειραιά αλλά μεγάλωσε στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας. Έχει ολοκληρώσει το Bachelor of Arts στην Αγγλική Γλώσσα και το Master of Arts στην εφαρμοσμένη Γλωσσολογία στο Πανεπιστήμιο του Greenwich. Στο σχολείο μας διδάσκει Young Learners, Intermediate και Exam Classes. Έχει ασχοληθεί με την διδασκαλία της αγγλικής ως δεύτερης γλώσσας για περισσότερα από 20 χρόνια, ως επί το πλείστον καθηγήτρια  και διευθύντρια  προγραμμάτων ESL. Είναι ένας ενεργητικός και επικεντρωμένος στο στόχο εκπαιδευτικός που βελτιώνει συνεχώς τα πρότυπα διδασκαλίας μέσω της αποτελεσματικής εφαρμογής σύγχρονων μεθόδων που βασίζονται στην έρευνα. Γνωρίζει τις δεξιότητες που αφορούν στην ενσωμάτωση της τεχνολογίας στην τάξη του 21ου αιώνα και την ευεργετική διδασκαλία των τεσσάρων γλωσσικών δεξιοτήτων RWSL Αυτό που αγαπά περισσότερο είναι να εργάζεται  με τους μαθητές και να υποστηρίζει την μάθησή τους βοηθώντας τους να επιδείξουν τα ταλέντα τους.

  • Η Effie διδάσκει ισπανικά στο σχολείο μας, με πολυετή εμπειρία σε παιδιά και ενήλικες. Είναι κάτοχος του διπλώματος Diploma de español como lengua extranjera (Nivel C2), Instituto Cervantes και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια επιμόρφωσης καθηγητών, καθώς και τμήματα συγκριτικής γραμματικής - Ισπανικά και Ελληνικά αλλά και μαθήματα μετάφρασης ισπανικής ποίησης και λογοτεχνίας με τον πρεσβευτή του ελληνισμού, καθηγητή και συγγραφέα Pedro Olalla (Instituto Cervantes). Έχει ζήσει στο Μεξικό και έχει κάνει μαθήματα Ιστορίας του Μεξικού στο κρατικό πανεπιστήμιο Universidad Autónoma Benito Juarez de Oaxaca.

   Εκτός από τα ισπανικά, αγαπά τη φωτογραφία και την κιθάρα της και έχει κάνει μονοετή κύκλο σπουδών Ιστορίας της Τέχνης στο ωδείο Φίλιππος Νάκας. Όταν δεν εργάζεται ως καθηγήτρια κάνει συνοδείες σε group και διερμηνεία ξεναγού σε Ισπανία, Μεξικό, Κούβα

  • Η Philie (BA) είναι Young Learners Coordinator στο σχολείο μας. Αποφοίτησε από το τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανeπιστημίου Θεσσαλινίκης.
   Συνέχισε να ενημερώνεται και να διευρύνει τις γνώσεις της στον τομέα της εκπαίδευσης παρακολουθώντας επιμορφωτικά σεμινάρια, ημερίδες και συνέδρια με θέματα σχετικά με την παιδαγωγική ψυχολογία, τη διαχείριση της σχολικής τάξης ,τη χρήση νέων τεχνολογιών καθώς και τις μαθησιακές δυσκολίες.
   Ασχολείται ενεργά με τη διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας σε παιδιά και ενήλικες τα τελευταία 10 χρόνια.
   Στο σχολείο μας διδάσκει τμήματα Young Learners, Intermediate και Upper Intermediate. 

  • Ο Stamatis έχει πλούσια διδακτική εμπειρία καθώς ασχολείται με τη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας περισσότερο απο 25 χρόνια.Μετά τις αρχικές σπουδές στη μεθοδολογία στο Bournemouth και στο Kent (Hilderstone College), ολοκληρώνει με άριστα το RSA/UCLES (πτυχίο μεθοδολογίας) στο Anglia Ruskin University στο Cambridge. Επίσης ειναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (Dip/Ed Man) με ειδίκευση στη διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων.(Credit B.Diploma to MSc in TESOL/Aston University
   Στην Ελλάδα εργάζεται ως υπεύθυνος τμημάτων εξετάσεων σε ιδιωτικά ινστιτούτα ξένων γλωσσών.  Το 1997 ιδρύει το πρώτο PAPADEMETRIOU SCHOOL στο Π. Φάληρο. Ο παιδαγωγικός άξονας που ακολουθεί είναι αυτός της συμμετοχικής και βιωματικής εκμάθησης. Σχεδιάζει και αξιολογεί εκπαιδευτικό υλικό, οργανώνει σεμινάρια για τη βελτίωση των εκπαιδευτικών δεξιοτήτων όλων των συνεργατών του κέντρου και διδάσκει στα τμήματα εξετάσεων και στα τμήματα ενηλίκων. Εργάστηκε ως επικεφαλής του ξενόγλωσσου τμήματος του εκπαιδευτηρίου 'ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ' (2013-2016) Ο Σταμάτης είναι επικεφαλής του FL Dept στο Ιδιωτικό Σχολείο 'ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ' στη Βούλα (mikrodiotiko.gr) Είναι επίσης ιδρυτικό μέλος του H.E.C., επίσημο εξεταστικό κέντρο του πανεπιστημίου του Cambridge, και μέλος του TESOL Greece. Αυτή την περίοδο ολοκληρώνει το Masters στο Εducational Leadership με το Πανεπιστήμιο του Roehampton, UK (stamatis.papademetriou@roehampton-online.ac.uk) με ερευνητικό πεδίο το CLIL.
   Projects/Publications :
   *Primary CLIL in Action (Rethinking Language Diversity and Education / University of the Aegean) 
   *Case Study in differentiated approach in teaching Science through CLIL (Αγγελάρα, Αντωνίου, Παπαδημητρίου, Μπελίτσου)
   *CLIL and CBI: Teachers' perspectives / research project (Papademetriou/The University of Roehampton) 

    

  • Eleni (CELTA / Cambridge) είναι coordinator των επιπέδων Pre-Intermediate & Intermediate.
   Είναι επίσης υπεύθυνη του WRITING BLOG του σχολείου μας Language Connection for Fresh Authors.
   H Ελένη διδάσκει μαθητές όλων των ηλικιών για περισσότερα σπο 20 χρόνια.
   Η πολύχρονη διδακτική εμπειρία, η αγάπη της για τα παιδιά και το πάθος της για τη τεχνολογία στην εκπαίδευση (αλλά και τα tranformations!) είναι κάποια απο τα στοιχεία της που όλοι εκτιμούμε.
   Μέλος του Tesol Greece και του Cambridge ET